Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου σε συνεργασία με το PlayStation Nation

*
Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία ξεκίνησε η ομάδα PlayStation Nation για στήριξη στην Κιβωτό του Κόσμου. Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας PlayStation fans στο Facebook, θα στηρίξουν τα παιδιά που ζουν στην Κιβωτό του Κόσμου με μια κονσόλα PS4, χειριστήρια και παιχνίδια. Έτσι, ζητούν από όλους να βοηθήσουμε για να κάνουμε τη ζωή μερικών παιδιών που το έχουν ανάγκη ακόμη καλύτερη. Για τα μέλη της Αθήνας, ο διοργανωτής αυτής της ενέργειας, Μιχάλης Αφάζα, θα οργανώσει μια συνάντηση το Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος στο κέντρο της Αθήνας για να μαζέψει εκεί το σχετικό υλικό (πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό post εδώ). Για όσους μένουν εκτός Αττικής ή θέλουν να στηρίξουν οικονομικά το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, υπάρχει σχετικός σύνδεσμος εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*